4
1. Funktionsratt: För att slå på/av ugnen och välja
de olika funktionerna�
2. Navigationsratt: För att navigera i de valda
menyerna på displayen och ändra förinställda
värden�
3. Bakåtknapp: För att gå tillbaka till
föregående display
4. OK-knapp: För att bekräfta och aktivera valda
funktioner
1. Kontrollpanel
2. Övre värmeelement/grillelement
3. Kyläkt (dold)
4. Typskylt (avlägsna ej)
5. Lampa
6. Runt värmeelement (dolt)
7. Fläkt
8. Roterande grillspett (på vissa modeller)
9. Nedre värmeelement (dolt)
10. Lucka
11. Sidostegar (nivån anges på ugnens framsida)
12. Panel
13. Kontakt för stektermometer
14. Twelix-skiva
PANNELLO COMANDI
DISPLAY
1. MANOPOLA FUNZIONI: accensione/spegnimento e selezione delle funzioni
2. MANOPOLA NAVIGAZIONE: navigazione nel menù, regolazione valori preimpostati
3. TASTO : per tornare alla schermata precedente
4. TASTO : per selezionare e confermare le impostazioni
1 3 4 2
Istruzioni per l'uso del forno
INSERIMENTO DI GRIGLIE E ALTRI ACCESSORI ALL’INTERNO DEL FORNO
1. Inserire la griglia orizzontalmente, con la parte rialzata “A” orientata verso l’alto (Fig. 1).
2. Gli altri accessori, come la leccarda e la piastra dolci, vanno inseriti con la parte sollevata sulla sezione
piatta “B” rivolta verso l'alto (Fig. 2).
(Fig. 1)
(Fig. 2)
Snabbguide
Ugnens delar och funktioner
TACK FÖR ATT DU KÖPT EN
PRODUKT FRÅN KITCHENAID
För att få mer omfattande service, vänligen registrera
din produkt på www . kitchenaid . eu/ register
Läs säkerhetsinstruktionerna
noga innan du använder
apparaten.
Kontrollpanel
Komma igång och daglig användning
Första gången du slår på din nya ugn, behöver du ställa in språk och klockslag� Vrid funktionsratten i
valfri riktning och bläddra sedan igenom listan med tillgängliga språk med navigationsratten� Tryck på
knappen för att bekräfta önskat språk� ”12:00” börjar då att blinka på displayen, vilket anger att du
ska ställa in klockslag� Det gör du genom att vrida navigationsratten tills displayen visar rätt klockslag�
Bekräfta sedan med knappen �
DAGLIG ANVÄNDNING AV UGNEN
1. Slå på ugnen och välja en tillagningsfunktion i
huvudmenyn
Vrid på funktionsratten för att slå på ugnen och visa funktionerna
i huvudmenyn:
• Inställningar: För att ställa in språk, klockslag, displayens
ljusstyrka, signalvolym och energispar�
• Traditionell tillagning: För mer information, se tabellen med traditionella tillagningsfunktioner�
• Special: För mer information, se tabellen med specialfunktioner�
• Professionell: Bakning, Inbakning, Roterande grillspett, specika funktioner för den valda maträtten.
15
LIST OF FUNCTIONS
Turn the "Functions" knob to any position and the oven switches on: the display shows the functions or the
associated submenus.
A. Symbol for highlighted function
B. Highlighted function can be selected by pressing
C. Description of highlighted function
D. Other available and selectable functions
FIRST USE - SELECTING A LANGUAGE AND SETTING THE TIME
For correct use of the oven, when it is switched on for the first time you will have to select the desired
language and set the correct time.
Proceed as follows:
1. Turn the "Functions" knob to any position: the display will show the list of the first three available
languages.
2. Turn the "Browse" knob to scroll the list.
3. When the desired language is highlighted, press to select it. After language selection, the display
will flash 12:00.
4. Set the time by turning the "Browse" knob.
5. Confirm your setting by pressing .
Instructions for oven use
Traditional
Professional
Special functions
Traditional manual cooking functions
FUNCTION DETAILS
After selecting the desired function, the display will show further options and related details.
To move between the different zones, use the "Browse" knob: the cursor moves to the adjustable values,
following the order described above.
Press button to select the value, change it by turning the "Browse" knob and confirm with button .
Grill
--:--
COOK TIME
Medium
GRILL POWER
NO
PREHEAT.
--:--
END TIME
Zone 1
Zone 5
CURSOR
Zone 2
Zone 3
Zone 4
Start
Specialfunktioner
Manuella tillagningsfunktioner
Professionell
Traditionell tillagning
1
12
13
2
5
4
8
9
11
10
7
6
3
14
5