AEG E 4000-B SKAND. Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual

Denna manual är också lämplig för

COMPETENCE E 4000
Omkopplingsbar integrerbar elspis
Bruksanvisning
2
Till våra kunder,
Läs noga igenom denna bruksanvisning.
Lägg särskilt märke till avsnittet "Säkerhet" på de första sidorna. Spara
den här bruksanvisningen för senare bruk. Ge den till eventuella fram-
tida ägare av spisen.
1
Med varningstriangeln och/eller signalorden (Varning!, Var försiktig!,
Observera!) markeras information som är viktig för din säkerhet och
för spisens funktionsduglighet. Följ den informationen under alla
omständigheter.
0 1. Denna symbol för dig steg för steg vidare i spishällens användning.
2. ...
3. ...
3
Efter denna symbol erhålls kompletterande information om spishällens
användning och praktiska betjäning.
2
Med klöverbladet markeras tips och information om spishällens ekono-
miska och miljövänliga användning.
För störningar som eventuellt kan inträffa finns det anvisningar i den
här bruksanvisningen för att åtgärda dem på egen hand, se avsnitt "Vad
gör man när...".
Vid tekniska problem finns vår AEG-SERVICE i närheten och står alltid
till förfogande för dig (adresser och telefonnummer hittar du i avsnit-
tet "Kundservicekontor").
Lägg också märke till avsnittet "Service".
Tryckt på miljövänligt papper.
Den som tänker ekologiskt handlar även så ...
Innehåll
3
INNEHÅLL
Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Säkerhetsanvisningar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Avfallshantering . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Spisbeskrivning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Panel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Ugnsutrustning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Ugnstillbehör . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Ugnsfunktioner . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Innan spisen används första gången . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
En första rengöring . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Användning av kokzonerna . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Tillagning på kokzon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Användning av spisen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Sätta in/ta bort fettfilter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Sätta in galler och universalplåt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Sätta på och stänga av ugn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Användning, tabeller och tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Koka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Riktvärden för tillagning på kokzon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Gräddning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Tabell för gräddning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Tabell för lådor och gratänger . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Tabell för djupfryst/färdiglagat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Ugnsstekning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
Tabell för ugnsstekning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Grillning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Tabell för grillning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Konservering . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Konserveringstider . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Innehåll
4
Rengöring och skötsel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Spisen utvändigt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Ugnen invändigt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Tillbehör . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Fettfilter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Stegar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Grillelement . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Ugnslampa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Ugnslucka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Ugnsglas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34
Vad gör man när ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Specialtillbehör . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
Installationsanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Tekniska data . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Bestämmelser, normer, direktiv . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38
Säkerhetsanvisningar för installatören . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
Installation . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55
Bruksanvisning
5
BRUKSANVISNING
1 Säkerhetsanvisningar
Installation av anslutning av den nya spisen får endast göras av en
auktoriserad fackman.
Följ den anvisningen annars gäller inte garantin i händelse av skador.
Säkerheten på AEG:s elektriska apparater uppfyller erkända tekniska
föreskrifter och lagen om apparatsäkerhet. Dessutom ser vi oss som till-
verkare föranledda att göra dig förtrogen med följande säkerhetsan-
visningar.
Allmän säkerhet
Var försiktig när elektriska apparater ansluts till uttag i spisens när-
het. Sladdar får inte hamna på heta kokzoner eller klämmas in under
den heta ugnsluckan.
Förvara inte något lättantändligt material i ugnen. Det kan antändas
när den sätts på.
Av säkerhetsskäl är det förbjudet att rengöra spisen med ångstråle-
eller högtrycksrengörare.
Om våld används framför allt på glaskanterna på framrutan kan gla-
set gå sönder.
Vid kokning, stekning och grillning blir ugnsluckan het.
Håll därför små barn som princip på avstånd.
•Överhettade fetter och oljor antänds snabbt. Stanna kvar i närheten
när du lagar till rätter i fett eller olja (t ex pommes frites).
När du använder alkoholhaltiga tillsatser i ugnen kan det eventuellt
bildas en lättantändlig blandning av alkohol och luft. Öppna i det fal-
let luckan försiktigt. Håll inte på med glöd, gnistor eller eld. Vi rekom-
menderar att låta anrättningen stå kvar i den avstängda ugnen ca
10-15 minuter med stängd ugnslucka.
Endast specialister får utföra reparationer på spisen. Betydande
faror kan uppstå genom felaktiga reparationer. Vänd dig i händelse av
reparation till vår kundservice eller till din fackhandlare.
Vid störningar på spisen: skruva ut säkringarna eller slå ifrån dem.
Bruksanvisning
6
Avsedd användning
Den här spisen får inte användas till annat ändamål än avsett, dvs
bara för i hushållet vanligt förekommande kokning, stekning, grädd-
ning av maträtter.
Använd bara spisen till anrättning av maträtter.
Använd inte ugnen till att värma upp rummet.
Så undviker du skador på spisen
Lägg inte aluminiumfolie på ugnsbotten och ställ inte någon plåt,
gryta etc. på botten eftersom emaljen annars kan skadas av den
värme som ansamlas.
Rengör spisen efter varje användning. Det är lättast att ta bort smut-
sen då och sedan bränner den inte alls fast.
Fruktsaft som droppar från plåten lämnar fläckar efter sig, som inte
går att ta bort. Använd universalplåten för mycket fuktiga kakor.
Häll aldrig vatten direkt in i den heta ugnen. Det kan uppstå skador
på emaljen.
Sätt dig inte på den öppna ugnsluckan/den öppna ugnsvagnen.
Förvara inte några fuktiga livsmedel i ugnen.
Bruksanvisning
7
Miljöisolering
Ugnen är från fabrik utrustad med en miljöisolering. Denna isolering
har testats av fristående provningsanstalter på förekomsten av farliga
ämnen och blivit klassificerad som ofarlig.
2 Avfallshantering
Avfallshantering av förpackningsmaterial
Allt material som används kan återvinnas oinskränkt för återbruk.
Plasterna har följande märkning:
>PE< för polyetylen, t ex på de båda ytterhöljena och påsarna
invändigt.
>PS< för polystyrol, t ex på mellanläggen, principiellt freonfria.
Kartongen tillverkas till 80% av returpapper.
Avfallshantering gamla ugnar
Av miljöskäl måste alla uttjänta ugnar skrotas på ett fackmässigt sätt.
Det gäller för din navarande ugn och även för din nya ugn när den en
dag inte längre används.
1
Varning! Gör uttjänta gamla ugnar obrukbara före skrotningen. Dra ur
stickkontakten, klipp av sladden och ta bort eller förstör ev. befintliga
snäpp- eller spärrlås. Du förhindrar därmed, att lekande barn spärras in
i ugnen (kvävningsrisk!) eller hamnar i andra livshotande situationer.
2
Anvisningar för avfallshantering
Ugnen får inte skrotas tillsammans med hushållssoporna.
Upplysningar om hämtningstider eller samlingsplatser erhålls hos det
lokala gatukontoret eller hos kommunalförvaltningen.
Bruksanvisning
8
Spisbeskrivning
Panel
Ugnsfunktioner och funktionsdisplay
Infällbart vred för att välja önskad ugnsfunktion. Vald ugnsfunktion
visas i funktionsdisplayen.
Temperaturval och temperaturdisplay
Infällbart vred för att välja önskad ugnstemperatur. Vald ugnstempera-
tur visas i temperaturdisplayen.
Signallampa på/av
Signallampan på/av lyser när ugnen eller kokzonerna är på.
Temperaturlampa
Temperaturlampan lyser så länge som ugnen värms upp och slocknar
när inställd temperatur uppnåtts.
Kokzonsvred och kokzonsindikering
Infällbara vred för att sätta på kokzonerna. Valt kokläge visas i kok-
zonsindikeringen.
Bruksanvisning
9
Ugnsutrustning
Falsar
På ugnens båda sidor sitter det
stegar med vardera 6 falsar för att
skjuta in tillbehöret på.
Lägg märke till att falsarna räknas
uppifrån och nedåt.
Tippskydd
Alla plåtar/galler har tippskydd
som förhindrar att man oavsiktligt
drar ut någon del helt och hållet
Tippskyddet måste sitta baktill när
man skjuter in plåtarna/gallret.
Fettfilter
Det medlevererade fettfiltret
skyddar fläkten i ugnens bakvägg
från nedsmutsning.
Använd det alltid vid ugnsste-
kning med varmluft eller varm-
luftsgrillning.
Bruksanvisning
10
Ugnsventilation
Ångan från ugnen leds direkt
uppåt till fläkten via kanalen som
sitter baktill på kokhällen.
Ugnstillbehör
Följande delar ingår i leveransen:
Bakplåt
För bakning
Galler
Kärl, kakformar
Långpanna
För matlagning eller som upp-
samlingskärl för fett, vid grilling
Bruksanvisning
11
Ugnsfunktioner
På ugnen har du följande funktioner till förfogande:
U Varmluft
Varmluft lämpar sig särskilt bra för att grädda på flera falsar samti-
digt.
Ugnstemperaturen är i allmänhet 20-40 °C lägre än vid över/
und.värme.
Ett ringformat värmeelement och en del av undervärmen är igång.
Dessutom ser en fläkt i ugnens bakvägg till att den varma luften stän-
digt cirkuleras. Värmen når anrättningen från alla sidor.
O Över-/undervärme
Över-/undervärme är lämpligt för att grädda och ugnssteka på en fals.
Värmen fördelas jämnt uppifrån och nedifrån.
I Varmluftsgrill
Varmluftgrillning är särskilt lämpligt för att grilla fågel på en nivå.
Funktionen är också lämplig för att gratinera.
Grillelement och fläkt är igång samtidigt.
S Pizza-/stekläge
Med den här funktionen kan du grädda kakor optimalt på en nivå.
Lämplig för bakverk, där botten behöver mer färg och sprödhet. Hit
räknas bl a pizza, skinkpaj, osv. Ävon lämplig funktion för stekning.
Ugnstemperaturen är i allmänhet 20-40 °C lägre än vid över/
und.värme.
Över/und.värmen är igång och dessutom är fläkten inkopplad.
F Grill
Grillar är särskilt lämpliga för att grilla eller rosta tunna livsmedel, t ex
biffar, schnitzel, fisk eller formbröd.
Värmen kommer från grillelement i ugnstaket.
Bruksanvisning
12
Innan spisen används första gången
En första rengöring
Innan du använder ugnen första gången ska den rengöras noga. Du kan
använda belysningen för att underlätta rengöringen.
0 1. Ställ vred till ugnsfunktionen på ugnsbelysning L.
2. Ta ut alla tillbehörsdelar och stegar och rengör dem i varmt vatten till-
satt med handdiskmedel.
3. Rengör och torka också ur ugnen med varmt vatten tillsatt med hand-
diskmedel.
4. Torka bara av spisfronten med fuktig trasa.
3
Tips: Använd vanligt puts- och rengöringsmedel för rostfritt stål på
fronter av rostfritt stål som samtidigt bildar en skyddande hinna mot
fingeravtryck.
1
Observera: Använd inga skarpa och skurande rengöringsmedel! Ytan
skulle kunna skadas.
Bruksanvisning
13
Användning av kokzonerna
Följ bruksanvisningen till din integrerbara kokhäll. Den innehåller vik-
tiga anvisningar om kokkärl, användning, rengöring och skötsel.
Koklägen
I områdena 1-9 kan du ställa in 14 koklägen (inklusive mellanlägen).
Mellanlägen går att välja i områdena 2 till 7. De är markerade med en
punkt mellan koklägena.
1 = lägsta effekt
9 = högsta effekt
Bruksanvisning
14
Tillagning på kokzon
0 1. Tryck på kokzonsvredet för användning.
Vredet sticker ut.
2. Välj en hög effekt för uppkokning/bryning.
3. Så snart det bildas ånga eller fettet är hett, vrid till-
baka till erforderligt sjudläge.
4. Vrid tillbaka till nolläget för att avsluta tillagningen.
5. Fäll in kokzonsvredet genom att trycka på det.
2
Stäng av kokzonerna ca 5-10 minuter innan til-
lagningen är avslutad, för att utnyttja restvärmen. På så sätt sparar du
energi.
Bruksanvisning
15
Användning av ugnen
Sätta in/ta bort fettfilter
Sätt alltid in fettfiltret när du ugnssteker.
0 Sätta in fettfilter
Ta tag i fettfiltrets grepp och sätt
in de båda hållarna uppifrån och
nedåt i öppningen på ugnens bak-
vägg (fläktöppningen).
0 Ta bort fettfilter
Ta tag i fettfiltrets grepp och haka
loss det uppåt.
Sätta in galler och universalplåt
Alla plåtar/galler är försedda med
en liten utbuktning till höger och
vänster. Den tjänar som tippskydd
och måste alltid peka nedåt.
Sätta in galler
0 Sätt in gallret så att de båda
styrskenorna pekar uppåt.
Tippskyddet måste peka nedåt och
sitta baktill i ugnen.
Sätta in galler och plåt
0 När galler och universalplåt
används samtidigt sätt då in gall-
rets tippskydd exakt i plåtens
urtag.
Bruksanvisning
16
Sätta på och stänga av ugn
0 1. Tryck i förekommande fall in vreden "ugnsfunktioner" och temperatur-
val". Vreden sticker ut.
2. Ställ in önskad funktion genom att vrida på vredet "ugnsfunktioner".
Funktionsdisplayen visar symbolen för vald funktion.
3. Ställ in önskad temperatur genom att vrida på vredet "temperaturval".
Temperaturdisplayen visar vald temperatur.
Signallampan på/av lyser så länge som ugnen eller kokzonerna är på.
Temperaturlampan lyser så länge som ugnen värms upp. Den slocknar
när inställd temperatur uppnåtts.
4. För att stänga av ugnen ska vredet "ugnsfunktioner" och vredet "tem-
peraturval" vridas till nolläge.
5. Fäll in vredet genom en tryckning.
Bruksanvisning
17
Användning, tabeller och tips
Koka
Uppgifterna i de följande tabellerna är bara riktvärden. Vilket vredläge
som krävs för tillagningen beror på kokkärlens kvalitet och livsmedels-
slag och mängd.
Riktvärden för tillagning på kokzon
3
Vi rekommenderar att ställa in på uppkoksläge "9" vid uppkokning och
bryning och låta maträtter som kräver längre koktid bli klara på lämp-
ligt sjudläge.
Vredläge
Tillagning/
sjudläge
lämpligt för
9 Koka upp Koka upp större mängd vatten, koka pasta
7-8
Bryna
kraftigt
Fritera pommes frites,
bryna kött, t ex grytbitar,
grädda, t ex rårakor
steka fransyska, biffar
6-7
Steka
lätt
Steka kött, schnitzel, cordon bleau
kotlett, pannbiffar, stekkorv, lever,
steka lätt,
ägg, pannkakor,
4-5 Koka
Koka större kvantiteter,
grytor och soppor,
ångkoka potatis,
koka köttbuljong
3-4
Ångkoka,
bräsera
Ångkoka grönsaker,
bräsera kött,
koka risgrynsgröt
2-3 Svälla
Låta ris och mjölkrätter svälla
(röra om då och då),
Ångkoka mindre kvantiteter potatis eller grönsaker,
värma upp färdiglagat
1-2 Smälta
Omelett, äggstanning, hollandaissås,
varmhålla rätter,
smälta smör, choklad, gelatin
0 Eftervärme, frånläge
Bruksanvisning
18
Gräddning
Använd vid gräddning ugnsfunktionerna pizza-/stekläge S, varmluft
U eller över/und.värme O.
1
Observera! Använd inget fettfilter vid gräddning!
Formar
För över/und.värme
O är formar av mörk metall och belagda formar
lämpliga.
För pizza-/stekläge
S eller varmluft U är också ljusa metall-formar
lämpliga.
Falsar
Gräddning i pizza-/stekläge
S eller över/und.värme O är bara möjligt
på en nivå.
Med varmluft
U kan du grädda upp till 3 plåtar samtidig: Gäller inte
bullar. Då rekommenderas endast 2 plåtar samtidigt.
1 plåt:
fals 3
1 form:
fals 5
2 plåtar:
falsar 2 och 5
3 plåtar:
falsar 1, 3 och 5
Bruksanvisning
19
Allmänna anvisningar
Tänk på att falsarna räknas uppifrån och nedåt.
Sätt in plåt med avfasningen framåt!
Skjut in plåten till bakväggen.
Ställ alltid kakor i formar mitt på gallret.
Du kan också grädda två formar samtidigt i pizza-/stekläge
S eller
över/und.värme
O. Ställ formarna i det fallet bredvid varandra på
gallret. Gräddningstiden förlängs obetydligt.
Anvisningar för gräddningstabellen
I tabellerna hittar du ett urval rätter med de temperaturuppgifter,
gräddningstider och falsar som krävs för dessa.
För temperatur och gräddningstider har områden angivits eftersom
de beror på smetens sammansättning, mängden och formen.
När flera kakor gräddas på plåtar eller i formar kan gräddningstiden
förlängas 10-15 min.
Fuktiga bakverk (t ex pizza, fruktkakor etc.) bör gräddas på maximalt
två nivåer.
Vi rekommenderar att det lägre temperaturvärdet ställs in första gån-
gen, och först när det behövs väljs en högre temperatur, t ex när en
mörkare färg är önskvärd eller när gräddningen tar för lång tid.
Om du inte hittar några konkreta uppgifter om ett eget recept, rätta
dig då efter ett liknande bakverk.
Höjdskillnader på det som ska gräddas kan ge olika färg i början av
gräddningen. Ändra i det fallet inte temperaturinställningen.
Färgskillnader jämnas ut under gräddningens gång.
2
Stäng av ugnen 10-15 minuter innan det är färdiggräddat, för att
utnyttja eftervärmen.
Tabellerna gäller för insättning i kall ugn, om inget annat angivits.
Bruksanvisning
20
Tabell för gräddning
Gräddning på en nivå
Typ av bakverk
Pizza-/stekläge
S
Över/und.värme O Tid
Fals
uppifrån
Tempera-
tur
°C
Fals
uppifrån
Tempera-
tur
°C
för båda
funktio-
nerna
tim:min
Bakverk i formar
Frukt- eller
sockerkaka
5. 150-160 5. 160-180 0:50-1:10
Sandkaka 5. 140-160 5. 150-170 1:10-1:30
Biskvikaka 4. 150-160 5. 160-180 0:25-0:40
Mördegsbotten 3. 170-180 5.
190-210
1
0:10-0:25
Sockerkaksbotten 3. 150-170 5. 170-190 0:20-0:25
Äppelkaka, täckt 5. 150-170 5. 170-190 0:50-1:00
Pajer
(t ex quiche lorraine)
5. 180-200 5./6. 180-200 0:30-1:10
Färskorsttårta 5. 140-160 5. 160-180 1:00-1:30
Bakverk på plåtar
Flätad krans, vetebröd 3. 160-170 3. 170-190 0:30-0:40
Tysk jullängd 3.
.160-170
1
3.
160-180
1
0:40-1:00
Bröd (rågbröd) först
..............................sedan
5.
.180-200
1
140-160
5.
250
1
160-180
0:20
0:30-1:00
Eclair 3.
160-170
1
3. 190-210 0:15-0:30
Biskvirulle 3. 160-170 3.
180-200
1
0:10-0:20
Strösselkaka 3. 150-160 3. 160-180 0:20-0:40
Sockerkaka 3.
160-170
1
3.
190-210
1
0:15-0:30
Fruktkaka
(på jäsdeg/socker-
kakssmet)
2
3. 150-170 3. 170-190 0:25-0:50
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56

AEG E 4000-B SKAND. Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual
Denna manual är också lämplig för