Svenska
115
3
Tryck på start/paus-knappen för att påbörja
bearbetningen. Timern startar då.
Obs!
• Det automatiska programmet är inställt som standard.
Om något annat program skulle vara inställt trycker
du på programknappen för att välja ett nytt
program.
4
När knådningen startat häller du långsamt i
vatten eller vatten- och äggblandning längs hela
öppningen i locket.
Obs!
• Tillsätt inga andra ingredienser när du hällt i vattnet
medan degen blandas. Om du gör det kommer
pastans konsistens att påverkas.
5
Pastan börjar pressas ut efter några minuter.
Placera en behållare under utloppet. Skär pastan
i önskad längd med det medföljande
rengöringsverktyget.
Obs!
• Om du märker att det automatiska programmet inte
är förinställt medan pastan trycks ut, trycker du på
start/paus-knappen för att stoppa programmet.
Sedan trycker du på på/av-knappen och kopplar
ur kontakten från eluttaget. När du rengjort formarna
kan du starta om processen.
• Om du inte använder rätt proportioner mellan vätska och mjöl kommer pastan
inte att kunna pressas ut. Då måste du förbereda ingredienserna på nytt.
• För rengöringsverktyget nedåt när du skär av pastan.
6
Om du ser att det nns deg kvar i behållaren när pastan har matats ut, kan du trycka
på knappen för enbart utdrivning och sedan trycka på start/paus-knappen så
pressas den överblivna pastan ut.
Obs!
• Timern till programmet för enbart utdrivning körs i tre minuter.
• Du kanske ser en del tunna trådar på pastans yta. Det är helt normalt.
• Pastans tillagningstid varierar beroende på personliga preferenser, pastatyp och
antalet portioner.