Innehåll
1. Förord ............................................................................................. 4
1.1 Säkerhetsvarningar ..................................................................... 4
1.2 Installation ................................................................................ 4
1.2.1 Risk för elstöt ............................................................... 4
1.2.2 Risk för skärskador........................................................ 4
1.2.3 Viktiga säkerhetsinstruktioner ......................................... 4
1.3 Drift och underhåll ...................................................................... 5
1.3.1 Risk för elstöt ............................................................... 5
1.3.2 Hälsorisk ..................................................................... 6
1.3.3 Varning för het yta ........................................................ 6
1.3.4 Risk för skärskador........................................................ 6
1.3.5 Viktiga säkerhetsinstruktioner ......................................... 6
2. Produkt induktion ........................................................................... 8
2.1 Vy ovanifrån .............................................................................. 8
2.2 Kontrollpanel .............................................................................. 8
2.3 Funktionsprincip ......................................................................... 8
2.4 Före användning av din nya induktionshäll ..................................... 9
2.5 Teknisk specifikation ................................................................... 9
3. Använda produkten ......................................................................... 9
3.1 Touch-knappar ........................................................................... 9
3.2 Välja rätt kokkärl ........................................................................ 9
3.3 Användning .............................................................................. 10
3.3.1 Påbörja kokning ........................................................... 10
3.3.2 Avsluta matlagning ....................................................... 11
3.3.3 Använda boost-funktionen ............................................. 12
3.3.4 Låsa knapparna ........................................................... 12
3.3.5 Timer-knapp ............................................................... 13
3.3.6 Standard-funktionstider ................................................ 14
4. Riktlinjer för matlagning ............................................................... 15
4,1 Tips för matlagning .................................................................... 15
4.1.1 Sjudning, riskokning ..................................................... 15
4.1.2 Brynt biff .................................................................... 15
4.1.3 Wokning ..................................................................... 15
4.2 Detektering av mindre föremål .................................................... 15
5. Värmeinställningar ........................................................................ 16
6. Skötsel och rengöring ................................................................... 16
7. Tips och råd .................................................................................. 17
8. Felvisning och inspektion .............................................................. 18
9. Installation ................................................................................... 20
9.1 Val av installationsutrustning ....................................................... 20
9.2 Se till följande före installation av hällen ....................................... 22
9.3 Se till följande efter installation av hällen ...................................... 22
9.4 Före placering av fästen .............................................................. 22
9.5 Justera fästets position ............................................................... 22