Electrolux EOBP8801VX Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Touchkontroll
1. Display
2. På/Av
3. Tillagningsfunktioner
eller Tillagningshjälp
4. Favorit Program
5. Temperaturval
6. Nedåt-knapp
7. Uppåt-knapp
8. OK
9. Hem-knapp
10. Tid och andra funktioner
11. Signalur
Tillagningsfunktioner
Tillagningshjälp
Tryck en gång eller två gånger -
aktiverar en Uppvärmning-funktion
eller Tillagningshjälp-funktion. Tryck
och håll inne i 3 sekunder - sätter på
och stänger av ugnsbelysningen.
Snabbstart
Tryck och håll inne i 3 sekunder
- sätter på och stänger av
funktionen Snabbuppvärmning.
På/Av
Tryck en gång - produkten aktiveras.
Favorit Program
Tryck en gång - öppnar menyn
Mina favoritprogram. Tryck och
håll inne i 3 sekunder - sparar
den aktiva funktionen i menyn
Mina favoritprogram.
Kort information
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Tillagningsfunktioner
Varmluft
Pizza/Paj
Ånga
Koktid
Koktid
KNAPPLÅS
SET + GO
Heat+Hold
SPARA
Sluttid
Sluttid
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck en gång
Tryck en gång eller två gånger
Tillagningsfunktioner
Varmluft
Pizza/Paj
Varmluft + ånga
Över/Undervärme
Min grill
Max grill
Varmluftsgrillning
Undervärme
Lågtemperaturstekning
Uppvärmning
Intervallånga
Intervallånga plus
Ånga
Special
Bröd
Gratinerade rätter
Jäsning av deg
Varmhållning
Konservering
Varmhållning
Upptining
Fryst mat
Varmluft
Pizza/Paj
Ånga
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
1-3 kg
Tryck två gånger
Tillagningshjälp
Halvfabrikat
Tillbaka
Tillbaka Vikt automatisk
Gris/Kalv
Gris/Kalv Grisstek
KNAPPLÅS
SET + GO
Heat+Hold
SPARAKoktid
Koktid
Nöt/Vilt/Lamm Stek av gris
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktiveringSluttid
Sluttid
Halvfabrikat Köttfärslimpa
Grisstek
Vikt automatisk Manuellt
Nöt/Vilt/Lamm
Stek av gris
Manuellt Tillbaka
Tillagningshjälp
892964196-A-312013
Gris/Kalv
Grisstek
Stek av gris
Fläsklägg
Fläskbog
Kalvstek
Kalvlägg
Ossobuco
Fylld kalvstek
Köttfärslimpa
Nöt/Vilt/Lamm
Rostbiff
Rostbiff
Bräserat kött
Marinerad stek
Stek av vilt
Viltstek
Harsadel
Kanin i senapssås
Vildsvin
Lammstek
Lammstek, rosa
Lammstek med ben
Fågel
Hel kyckling
Kalkon, hel
Hel anka
Hel gås
Benfri kyckling
Kycklinglår
Coq au Vin
Stekt anka med apelsin
Fylld kyckling
Pocherat kycklingbröst
Fisk
Hel fi sk
Ugnsbakad skfi
Torsk
Fisk på saltbädd
Fylld bläckfi sk
Lax på grönsaksbädd
Janssons Frestelse
Pocherade fi sk (forell)
Mjuk kaka
Citrontårta
Sockerkaka
Lätt tårtbotten
Cheesecake
Fruktkaka
Strösselkaka
Fylld vetefl äta
Tysk ringkaka
Savarinkaka
Brownies
Muffi ns
Krämig äppelpaj
Morotskaka
Mandelkaka
Frukttarte
Efterrätter
Knäckfl an
Kokospudding
Cappuccionokaka
Körsbärspaj
Plommonknyten
Pizza/Paj/Bröd
Pizza
Örtfylld pirog
Quiche Lorraine
Getostpaj
Ostpaj
Fetaostfylld pirog
Franskbröd
Lantbröd
Pirog
Flätad vetelängd
Ugnsrätter/
Gratänger
Lasagne
Cannelloni
Potatisgratäng
Moussaka
Pastagratäng
Gratinerade endiver
Biffgryta
Vitkålsgratäng
Smårätter
Grönsaker, medelhavsstil
Grönsaker, traditionella
Skalade tomater
Ugnsbakad potatis
Kokad potatis
Salta kringlor
Ris
Ugnsomelett
Kombi Ånga
Ångmeny 1
Ångmeny 2
Ångmeny 3
Halvfabrikat
Fryst pizza
Fryst panpizza
Kyld pizza
Fryst portionspizza
Pommes Frites
Croquetter
Riven potatisgräng
Bröd/Bullar
Frysta bröd/bullar
Fryst Apfel Strudel
Fryst fi skgratäng
Kycklingvingar
Fryst lasagne/cannelloni
Sous-vide-tillagning
Sous-vide-tillagning
Oxfi
Kycklingbröst
Pocherad kalvfi
Havsruda, fi
Räkor
Piggvar med fänkål
Morötter med vanilj
Äpplen
Päron i rödvin
Engelsk crème
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOBP8801VX Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide