AMW 568
SE
4619- 694- 67361
SNABBGUIDE
VÄLJA MIKROVÅGSEFFEKT
REKOMMENDERADE VIKTER FÖR JET DEFROST
MATENS NETTOVIKT MÅSTE VARA mellan 250 och 600 g
när denna funktion används.
DENNA FUNKTION ANVÄNDS FÖR ATT värma färdiglagad
mat som antingen är fryst, kall eller har rumstem-
peratur.
Använd denna funktion ENDAST för upptining.
Jet Defrost-funktionen skall endast användas
för mycket snabb upptining av fryst mat som
tillhör nedanstående matklasser. Använd manuell
upptining för andra livsmedel eller viktklasser.
TIPS OCH RÅD
För att uppnå perfekta resultat är det NÖD-
VÄNDIGT att:
Ange matens VIKT så exakt som möjligt.
Vända maten när ugnen uppmanar dig att
göra det.
REKOMMENDERADE VIKTER FÖR 6
TH
SENSE VÄRMNING
TILLAGNINGSGRAD
DET GÅR ENDAST ATT VÄLJA TILLAGNINGSGRAD TILLSAMMANS MED 6TH SENSE VÄRMNING
OCH I ASSISTERAT LÄGE.
D
U HAR MÖJLIGHET ATT själv styra slutresultatet med
hjälp funktionen Justera tillagningsgraden. Tack
vare denna funktion kan du ställa in en sluttem-
peratur som är högre eller lägre än standardin-
ställningens.
UGNEN VÄLJER AUTOMATISKT STANDARDINSTÄLLNINGEN.
Med denna inställning erhåller du normalt det
bästa resultatet. Men om maten du värmde blev
för het eller för kall i ditt tycke kan du enkelt
justera detta efter din personliga smak innan du
använder funktionen nästa gång. Detta gör du
genom att välja en Tillagningsgrad med inställ-
ningsratten alldeles efter att du tryckt på start-
knappen.
A
NMÄRKNING:
DET GÅR ENDAST ATT VÄLJA ELLER ÄNDRA TILLAGNINGS-
GRADEN under de första 20 sekunderna.
OM MATEN INTE FINNS MED PÅ DENNA LISTA eller om matens vikt är lägre eller högre än den rekommenderade
följer du anvisningarna i "Tillagning och värmning med mikrovågor" och väljer 160 W vid upptining.
KÖTT (100 g - 2 kg) Köttfärs, kotletter, köttskivor, stekar.
FÅGEL (100 g - 3 kg) Kyckling, hel, delar eller fi léer.
FISK (100 g - 2 kg) Hel, i skivor eller fi léer.
GRÖNSAKER (100 g - 2 kg) Blandade grönsaker, ärtor, broccoli, etc.
BRÖD (100 g - 2 kg) Limpa, bullar, kuvertbröd.
NIVÅ EFFEKT
Tillagningsgrad +2
GER DEN HÖGSTA
SLUTTEMPERATUREN
Tillagningsgrad +1 GER HÖGRE SLUTTEMPERATUR
Tillagningsgrad 0 STANDARDINSTÄLLNING
Tillagningsgrad -1 GER LÄGRE SLUTTEMPERATUR
Tillagningsgrad -2
G
ER DEN LÄGSTA
SLUTTEMPERATUREN
ENDAST MIKROVÅGOR
E
FFEKT ANVÄNDNING:
900 W
V
ÄRMNING AV DRYCKER, vatten, klara soppor, kaff e, te och annan mat med hög vattenhalt. Om
rätten innehåller ägg eller grädde bör ett lägre eff ektläge väljas.
750 W T
ILLAGNING AV GRÖNSAKER, kött, etc.
650 W T
ILLAGNING AV fi sk.
500 W
F
ÖRSIKTIG TILLAGNING av t.ex. såser med hög proteinhalt, ost- och äggrätter samt för att avsluta
tillagningen av gryträtter.
350 W S
JUDNING AV STUVNINGAR, smältning av smör.
160 W U
PPTINING. Mjukgöring av smör och ost.
90 W M
JUKGÖRING av glass
GRILL KOMBI
E
FFEKT ANVÄNDNING:
650 W
T
ILLAGNING AV grönsaker och
gratänger
350 - 500 W T
ILLAGNING av kyckling och lasagne
160 - 350 W
T
ILLAGNING av fi sk och frysta
gratänger
160 W T
ILLAGNING av kött
90 W G
RATINERING av frukt
0 W B
RYNING, enbart under tillagningen