SNABBREFERENSGUIDE
ANVÄND DENNA FUNKTION vid tillagning av:
Ostsmörgåsar och varma smörgåsar
Korvar
Grillspett
Pommes duchesse
Gratinering av frukt
6
TH
SENSE KRISP KRISPNING
ANVÄND DENNA FUNKTION vid tillagning av:
Maränger
Bakverk
Kakor
Su éer
Fågel
Stekt kött
FORCED AIR COMBI
VARMLUFT KOMBI
FORCED AIR
VARMLUFT
GRILLNING
GRILL KOMBI
KRISPNING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT värma och tillaga
pizza och annan degbaserad mat. Krispfunktio-
nen är också lämplig för att steka bacon, ägg,
korv, hamburgare, etc.
ANVÄND GRYTLAPPAR ELLER det SÄR-
SKILDA KRISPHANDTAGET som med-
följer för att ta bort Krisppannan.
A
NVÄND DENNA FUNKTION FÖR AT T värma den tomma
ugnen.
STÄLL INGEN MAT i ugnen före eller under för-
värmningen. Den kan brännas av den intensiva
värmen. FÖRVÄRMNING görs alltid med tom ugn.
SNABBUPPVÄRMNING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR livsmedel såsom grön-
saker, ris och pasta. Denna funktion är avsedd
att användas med den medföljande ångkokaren.
Om du använder någonting annat än ångkokaren
gäller riktlinjerna nedan.
T
ÄCK ALLTID ÖVER MATEN MED ETT LOCK. Försäkra dig
om att både kärl och lock är mikrovågssäkra
innan du använder dem. Om du inte har ett lämp-
ligt lock till hands kan du istället lägga en tallrik
över kärlet. Tallrikens botten skall vara vänd
nedåt, precis som när du ställer den på ett bord.
ANVÄND INTE plast- eller aluminiumomslag när
maten täcks över.
6
TH
SENSE ÅNGKOKNING
ANVÄND DENNA FUNKTION för att snabbt värma fryst
mat till serveringstemperatur. Denna funktion
används endast för att värma fryst, färdiglagad
mat.
6
TH
SENSE VÄRMNING
ANVÄND ENDAST DENNA FUNKTION FÖR upptining.
Jet Defrost kan endast användas för mycket
snabb upptining av fryst mat som tillhör
kategorierna som listas här. Använd manuell
upptining för andra livsmedel eller vikter som
inte listas.
NOTERA
F
ÖR ATT UPPNÅ PERFEKT RESULTAT är det NÖDVÄNDIGT
att:
Så noggrant som möjligt ange VIKTEN för det
valda livsmedlet.
Vända på livsmedlet vid uppmaning.
JET DEFROST SNABBUPPTINING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT tillaga stekt kött,
fågel och bakad potatis, frysta färdigrätter, kakor,
bakverk, fisk och puddingar.
A
NVÄND DENNA FUNKTION när tillagad mat som är an-
tingen fryst, kyld eller rumstempererad värms
upp.
NETTOVIKTEN får vara 250 - 600 g när denna funk-
tion används.
A
NVÄND ALLTID DET MEDFÖLJANDE
locket för denna funktion förutom
vid uppvärmning av kylda soppor
då locket inte behövs! Om maten
är förpackad på ett sådant sätt att
locket inte kan användas, bör du göra 2-3 snitt
i förpackningen så att det inte skapas övertryck
under värmningen.
SE
JT 379
MATKLASS MÄNGD
q
POMMES FRITES, FRYSTA
(FRENCH FRIES, FROZEN)
250
G - 600G
w
PIZZA MED TJOCK BOTTEN, FRYST
(PAN PIZZA, FROZEN)
300G - 800G
e
PIZZA MED TUNN BOTTEN, FRYST
(THIN PIZZA, FROZEN)
250G - 500G
r
BUFFALO WINGS, FRYSTA
(BUFFALO WINGS, FROZEN)
250G - 600G
NÄR MATEN INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA eller när
matens vikt är lägre eller högre än den rekommende-
rade följer du anvisningarna som gäller den manuella
Crispfunktionen.
2/4
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
650 W
T
ILLAGNING av grönsaker och gra-
tänger
350 - 500 W TILLAGNING av kyckling och lasagne
160 - 350 W
T
ILLAGNING AV sk och frysta gra-
tänger
160 W T
ILLAGNING av kött
90 W G
RATINERING av frukt
0 W B
RYNING, enbart under tillagningen
MATKLASS MÄNGD
q
KÖTT (MEAT)100G - 2KG
w
FÅGEL (POULTRY)100G - 3KG
e
FISK(FISH)100G - 2KG
r
GRÖNSAKER
(V
EGETABLES)
100
G - 2KG
t
BRÖD (BREAD)100G - 2KG
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
350 W
T
ILLAGNING av fågel, bakad potatis,
lasagne och sk
160 W T
ILLAGNING av stekar och fruktkakor
90 W T
ILLAGNING av kakor och bakverk