2
ÖVER/UNDERVÄRME
För tillagning av alla slags rätter på en enda
fals.
FLERA NIVÅER
För tillagning av olika livsmedel som kräver
samma tillagningstemperatur på flera falsar (högst
tre) på samma gång. Funktionen gör det möjligt att
tillaga olika slags mat utan risk att de drar åt sig lukt
från varandra.
XL COOKING
För att steka stora köttbitar (över 2,5 kg).
Vi rekommenderar att du vänder köttet under
tillagningen för att se till att båda sidorna blir jämnt
brynta. Vi rekommenderar också att du binder upp
steken jämnt för att förhindra att den torkar ut för
mycket.
PIZZA
Används för att baka olika typer av bröd och
pizza. Det är en bra idé att ända läget på bakplåtarna
efter halva tillagningstiden.
GRILL
För att grilla stekar, kebab och korv, gratinera
grönsaker eller rosta bröd. Vid grillning av kött
rekommenderar vi att använda en långpanna för att
samla upp stekskyn: Placera långpannan på en av
falsarna under gallret och tillsätt 200 ml kranvatten.
GRATIN
För att steka större köttbitar (lammstek,
rostbiff, kyckling). Vi rekommenderar att använda
en långpanna för att samla upp stekskyn: Placera
långpannan på en av falsarna under gallret och
tillsätt 200 ml kranvatten.
TILLBEHÖR
Ladda ner handboken Användning och skötsel från
docs . indesit . eu för mer information
WWW
GALLER BAKPLÅT
Antalet och typ av tillbehör kan variera beroende på modellen du köpt.
Andra tillbehör kan köpas separat. Vänd dig till vår kundtjänst.
ANVÄNDNING AV TILLBEHÖREN
• Sätt in gallret på önskad nivå genom att hålla den
något vinklad uppåt och lägga ned den upplyfta
bakre delen (uppåtpekande) först. Låt den sedan glida
vågrätt längs sidostegarna så långt in som möjligt.
De andra tillbehören, såsom bakplåten, sätts in
vågrätt genom att låta dem glida längs sidostegarna.
• Det går att ta av sidostegarna för att underlätta
rengöring av ugnen: Dra i dem så att de lossnar från
deras fästen.
VARMHÅLLNING
För att hjälpa söta eller salta degar att jäsa på
ett effektivt sätt. För att garantera ett bra resultat
ska funktionen inte aktiveras om ugnen fortfarande
är varm efter en tillagningscykel.
FREASY COOK
Alla värmeelement och fläkten slås på för
att garantera att värmen sprids ut jämnt över
hela ugnen. Föruppvärmning behöver inte göras
för denna typ av tillagning. Detta funktionsläge
rekommenderas särskilt för snabb tillagning av
förpackad mat (fryst eller färdiglagad). Bästa resultat
erhålls om du bara använder ett galler.
EKO VARMLUFT
För tillagning av köttbitar och fyllda stekar på
en enda fals. Med hjälp av en försiktig, intermittent
luftcirkulation hindras maten från att torka ut alltför
mycket. När ECO-funktionen används kommer
lampan att vara släckt under tillagningen, men kan
tändas tillfälligt igen genom att trycka på
.
HYDROCLEANING
Effekten av ångan som släpps ut under detta
specialrengöringsprogram med låg temperatur
tillåter enkel borttagning av smuts och matrester.
Häll 200ml kranvatten i botten av ugnen och
använd funktionen på 90°C i 35 minuter. Sätt igång
funktionen när ugnen är sval och låt den sedan få
svalna i 15 minuter efter att cykeln är klar.
TURN & COOK
Denna funktion väljer automatiskt den
perfekta temperaturen och tiden för att laga många
olika rätter såsom kött, fisk, pasta, efterrätter och
grönsaker. Aktivera funktionen när ugnen har
svalnat.
FUNKTIONER
Ladda ner handboken Användning och skötsel från
docs . indesit . eu för mer information
WWW